BlizzCon 2019 närmar sig med stormsteg och bland annat verkar vi kunna få se nya speltitlar som Diablo 4 och Overwatch 2 om den senaste tidens rykten och läckor visar sig stämma överens med vad Blizzard har planerat för årets mässa.

Under början av november månad kommer BlizzCon 2019 att hållas. Fjolårets upplaga av mässan kan mycket väl hamna i historieböckerna som en massiv besvikelse för alla som förväntade sig se Diablo 4 avtäckas men som istället möttes av mobilspelet Diablo Immortal. Däremot har flera rykten och läckor som cirkulerat under den senaste tiden lagt grunden för mycket hype inför årets mässa med information om både Diablo 4 och Overwatch 2 nu på vift.

Diablo 4

I början av förra veckan såg vi Diablo 4 omnämnas i marknadsföringsmaterial för boken ”The Art of Diablo” som samlat konceptkonst för seriens tre första spel och även den fjärde installationen enligt annonsen. Nu ska en hel sida från denna kommande bok ha hittat sin väg ut på internet och ännu en gång ser vi Diablo 4 omnämnas. Något som kan styrka spekulationerna om ett officiellt avtäckande under BlizzCon 2019 ytterligare.

Denna påstådda sida ur den kommande boken är för karaktären Lilith som först gjorde ett framträdande i Diablo 2 och som nu ser ut att göra en comeback i seriens fjärde huvudtitel. Boksidan listar även hur flera olika artister har tagit fram sina egna versioner av karaktärens utseende och sedan har det bästa från alla versioner slagits ihop för att skapa Liliths nya utseende för Diablo 4.

Overwatch 2

Det är inte bara Diablo 4 som ryktas få mycket fokus under BlizzCon 2019. Även Overwatch 2 har ryktats avtäckas under mässan. Dessa rykten som härstammar från ESPN hävdar att vi kommer få se samma tävlingsinriktade spellägen som hos originaltiteln men med ytterligare fokus på PvE-lägen och ett levelsystem för de olika karaktärerna.

Detta PvE-läge sägs vara väl tilltaget och lägga mycket vikt på dess handling. Utöver detta sägs den tävlingsinriktade delen av spelet utökas med ett spelläge kallat ”Push”. Detta spelläge sägs visas upp under BlizzCon 2019 tillsammans med en ny spelbart bana baserad på den kanadensiska staden Toronto.

BlizzCon 2019 är precis runt hörnet

I vanlig ordning rekommenderas en nypa salt tillsammans med obekräftad information som denna. Årets upplaga av BlizzCon kommer dock att hållas under de två första dagarna av november månad. Något som betyder att vi till helgen kommer att få bekräftelse på vilka av dessa rykten och spekulationer som visar sig stämma överens med Blizzards planer och vilka som är helt ute och cyklar.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid