I marknadsföringsmaterialet för en bok som samlat bilder från spelserien Diablos samtliga installationer ska det ha nämnts hur boken även kommer att innehålla bilder och konst från Diablo 4 som ännu inte har avtäckts officiellt.

Under årets BlizzCon-mässa förväntas Blizzard avtäcka det omåttligt efterlängtade Diablo 4. Många hade förhoppningar om att utvecklaren skulle avtäcka den fjärde titeln under fjolårets mässa men möttes istället av mobilspelet Diablo Immortal. En titel som möttes av minst sagt blandad kritik.

Nu är det dock mer och mer som yrkar på att Diablo 4 kan komma att göra sitt första officiella framträdande nästa månad. Den tyska tidningen GameStar har i sin senaste pappersupplaga inkluderat en annons för boken ”The Art of Diablo” som samlat med än 500 olika konststycken från den populära spelserien. I annonsen nämns det hur bilder från Diablo 1, 2, 3 samt Diablo 4 kommer att inkluderas i boken. Enligt bokens produktsida hos Amazon har den skrivits tillsammans med Blizzard-veteranen Robert Brooks.

Huruvida GameStars annons visar sig innehålla ett tryckfel eller om tidningen varit lite för ivriga med att berätta hemligheter från Blizzard återstår att se. Årets BlizzCon kommer att hållas under 1-2 november. Något som innebär att om den fjärde installationen i spelserien är redo att avtäckas kan väntan på Blizzards officiella erkännande av spelet vara inte allt för långt borta.

Enligt Kotaku ska Diablo 4 ha varit under utveckling sedan år 2016 och till skillnad från Diablo 3 ska den kommande titeln ha en mörkare atmosfär. Likt seriens två första installationer.

Hur framtiden för spelserien ser ut går endast att spekulera i just nu. Som tidigare nämnt är det inte långt kvar till BlizzCon 2019 och förhoppningsvis får spelsugna Diablo-fantaster något att glädjas över under årets upplaga.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
wtfXelfeir Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Xelfeir
Gäst
Xelfeir

Free hong kong. Mig lurar dom inte med att ojsan vi läckte visst information om diablo IV…. ska se protesterna live när folk brölar o skriker i sina Mei cosplay kostymer. Nu när självaste Amerikanska senaten lägger sig i blizzards china love så är det allvar. Lita på att blizzcon blir en dumpster fire utan dess like…detta låtsas öeak om diablo iv lugnar inte ner mig alls. Bobby kotick ska inte komma undan, han är fan diablo på riktigt!!!

wtf
Gäst
wtf

wuuuuuuut?