Årets Blizzcon är igång och Blizzard släppte en bomb i form av ett nytt Diablo-spel kallat Diablo Immortal. Dock är det inte riktigt den bomb som många förväntade sig.

Många spelentusiaster har sett fram mot att Blizzard ska lansera en ny installation i spelserien Diablo. Rykten har cirkulerat under en längre tid att ett nytt spel i serien ska vara på väg.

Just nu är årets Blizzcon i fullt sving och Blizzard har nu avslöjat vad som kommer härnäst för Diablo. Mycket riktigt är det ett nytt spel i serien, men det är ingenting som kommer till Playstation 4, Xbox One eller Windows/PC.

Diablo Immortal blir den första titeln i spelet som utvecklas exklusivt för smartphones. Spelet kommer att inkludera sex spelbara klasser, mer specifikt rör det sig om samma klasser som fanns tillgängliga i Diablo 3. Barbarian, Monk, Wizard, Crusader, Demon Hunter och Necromancer.

Immortals story kommer att utspela sig mellan händelserna i Diablo 2: Lord of Destruction och Diablo 3. Den trailer som Blizzard publicerat för spelet som kan ses har nedanför nämner att spelet kommer att innehålla ”nya platser, storys och instanser”.

Spelet kommer likt tidigare titlar i serien gå att spela online med vänner eller andra spelare från runtom i världen.

Blizzard nämner inget specifikt lanseringsdatum för spelet. Det framgår inte heller om titeln kommer att vara gratis att spela eller om det kommer att bära en prislapp. Den som vill veta mer om spelet kan gå in på dess officiella hemsida. Spelare som registrerar sig redan nu kan enligt hemsidan även komma att få inbjudan till framtida beta-tester av spelet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MorkulFredrikSebastian Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Sebastian
Gäst
Sebastian

mobilexklusiv? De sa att man skulle kunna spela med alla, d.v.s. Xbox, PS och PC?

Morkul
Medlem
Morkul

Vart har du läst/hört det?

Har inte följt nyheterna angående Diablo speciellt slaviskt men sitter och håller tummarna på ett Diablo 4 som mer liknar 2an. Vilket fall så är informationen mer eller mindre obefinlig förutom att det kommer en uppföljare till Diablo 3, om det kommer bli an 4a eller någonting annat vet vi inte.

Diablo Imortal är dock inte uppföljaren som är utlovad, det var de extremt tydliga med under presentationen. Diablo Imortal fanns det ingen information om innan (även googlat efter läckor) så hur de kan ha lovat stöd för PC, PS, etc förstår jag inte.

Fredrik
Gäst
Fredrik

fy vad uselt. ytterligare ett casino för barn. snart ser vi Zlatan göra tv reklamen för Diablo Immortal.