Unreal Engine är utan tvivel en av de mest omskrivna grafikmotorerna på marknaden och det är ganska enkelt att förstå varför. Grafikmotorn är inte bara kapabel att leverera imponerande grafikeffekter utan används även flitigt av mängder av spelutvecklare. Något man tar fasta på med sin Sizzle Reel där massvis av spel och grafiska teknikdemos demonstrerar motorns kapacitet.

Unreal Engine Sizzle Real är inget annat än ett skyltfönster för grafikmotorn med samma namn men ger en trevlig överblick på de många olika spel och teknikdemos som använder sig av dess funktionalitet. I Sizzle Real som släppts i samband med spelmässan Gamescom ser vi korta snuttar från flera efterlängtade PC-titlar som Unreal tournament, Hellblade, Adrift, Batman: Arkham Knigt, Killing Floor 2, Rising storm 2, men också hänförande teknikdemos som Epic Zen Garden samt Unreal Paris.

 

Unreal Engine är inte bara mycket kapabel utan även väl utbredd med speltitlar för alla de stora plattformarna samtidigt som det är ett verktyg för många lovande 3D-artister. Fler exempel på vad Unreal Engine är kapabel att leverera för grafik på en PC går att hitta i länksamlingen nedan.

Se fler exempel av Unreal Engines förmåga

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid