Lanseringen av Apples Iphone 8 kommer allt närmare och skaltillverkare är nu så säkra på telefonens design att man tillverkat egna prototyper.

Det har ryktats flitigt om hur Apples kommande Iphonemodell kommer att se ut och vilka egenskaper som telefonen kommer att besitta. Nu har Youtubekanalen ”Unbox Therapy” fått sina händer på vad som verkar vara den mest detaljerade prototypen av telefonen hittills.

Prototypen i fråga är en enhet som tredjepartstillverkare har använt sig utav för att kunna designa skärmskydd och fodral till telefonen så att dessa produkter finns redo redan när det är dags för telefonen att faktiskt lanseras.

Större skärm i mindre format än Iphone 7 Plus

Det lilla vi har sett i tidigare rykten om designen hos Iphone 8 verkar stämma ganska bra överens med designen som denna prototyp har. Telefonen har en 5,8 tum stor skärm, dock med väsentligt mindre kanter på telefonens övre och nedre del vilket resulterar i en överlag mindre telefon är till exempel Iphone 7 Plus.

Apple Iphone 8-prototyp vs. Samsung Galaxy S8

Youtubekanalen gör även en visuell jämförelse med Samsung Galaxy S8, en telefon med samma skärmstorlek men med ett annat bildförhållande än vad denna prototyp av Iphone 8 har. Videon går även över hur prototypen har en dubbel uppsättning kameror på sin baksida och att skärmen sträcker sig längre än den faktiska bildytan för att kunna placera batteriindikatorn och olika sensorer så nära telefonens kanter som möjligt för att hålla ner storleken.

Skärkskydd och fodral redan färdigutvecklade

Unbox Therapy går även igenom att det redan finns skärmskydd och fodral tillgängliga på marknaden för Iphone 8, något som tyder på att de företag som tillverkat dessa tillbehör bör vara väldigt säkra på hur telefonen kommer att se ut och därför bör denna prototyp som Youtubekanalen fått tag i vara någorlunda representativ av telefonens slutgiltiga design.

Dock är Unbox Therapy väldigt tydliga med att inget av de tillbehör eller den prototyp som visas i videon kommer direkt ifrån Apple, vilket betyder att vi i slutändan ändå ska ta allting som just obekräftade rykten. web

Även Youtubern Marques Brownlee har fått möjlighet att kika närmare på en Iphone 8-prototyp. MKHB:s video hittar du här nedan.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid