Nvidias nylanserade plattform Geforce Now fortsätter få dåliga nyheter i form av utvecklare och publicister som drar bort sina speltitlar från tjänsten, denna gång är det 2K Games som hoppat av plattformen.

Nvidias tjänst för spelströmning kallad Geforce Now lanserades för inte allt för längesedan. Däremot har tjänsten haft en minst sagt tuff start med flera publicister och utvecklare som dragit sina spel från plattformen. Först ut var publicisten Activision Blizzard och sedan följde Bethesda och utvecklaren Hinterland Studios i samma fotspår.

Nu har det blivit dags igen. Denna gång är det 2K Games som tagit bort sina speltitlar från Geforce Now. Bland de speltitlar som inte längre kommer att finnas tillgängliga att strömma finns bland annat spelserierna Bioshock och Borderlands samt speltiteln Civilization 6.

2K Games exakta anledning till att dra sina spel från tjänsten har inte klargjorts. Via sitt officiella forum publicerade Nvidia ett kort uttalande som förklarar hur publicisten valt att ta bort sina spel från Geforce Now. Nvidia nämner även hur man arbetar tillsammans med publicisten för att göra speltitlarna tillgängliga igen i framtiden. Däremot ges ingen förklaring till varför spelen försvunnit från första början.

Tidigare publicister och utvecklare som tagit bort sina spel från tjänsten har alla angett samma anledning. Nvidia påstås ha hoppat över processen med att få klartecken från de andra företagen för att erbjuda stöd för speltitlarna hos Geforce Now när tjänsten gick från beta-stadiet till att bli en prenumerationstjänst. Huruvida det är samma visa för 2K Games är något vi helt enkelt får invänta en förklaring på.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid