Under DreamHack Summer 2004 anordnade NordicHardware en tävling som gick ut på att ta fram den bästa bakgrundsbilden med NH-motiv. Här har ni de fyra vinnarna plus en bonus.

På detta årets DreamHack summer anordnade vi en tävling för DH’s besökare och NH’s besökare. Lyckligt nog var det så att DH:are och NH:are delade lika på de fyra vinsterna. Nedan kan ni se de två vinnande bidragen samt de två bidragen som kom ”tvåa”.

Delad förstapristagare nummer ett blev NH:aren Lukas ”LukasCool” Nordin med bidraget ovan. Stilrent, lämpligt som bakgrund på grund av sin enkelhet och stark anknytning till datorer gjorde detta bidrag till en av de solklara vinnarna. Grattis till ett Mini Me-barebone från EPoX Lukas!

Andra förstapristagaren blev Daniel Lilja med detta bidrag. Stilrent samtidigt som det innehåller fler komponenter än många av bidragen samt en stark ankytning till datorhårdvara såklart gör att detta blev ännu en solklar vinnare när NH-juryn röstade högljutt med hjälp av skrik, pekande och handuppräckning. Daniel sitter redan nu och gottar sig med sitt nya barebone från EPoX.

NH:aren och DH:aren Philip ”POE” Eklöf plockade hem en klockren andraplats tack vare sitt retrobidrag som lämnade de gamla NH-gubbarna med en nostalgisk tår i ögonvrån. 1337 h4xx0r helt enkelt! Vi kan bara hoppas att han får nytta av sitt nya grymma EpoX-moderkort för Socket A.

Sist men allt annat än minst har vi den andra andraprisvinnaren som är Muhammed ”CasO” Al-kaisy med sin frihandstecknade dator. Kanske den mest artistiskt imponerande prestationen i tävlingen belönas också den med ett Socket A-moderkort från EPoX.

Sammanlagt fick vi in över 70 bidrag innan klockan tolv på natten då tävlingen officiellt slutade och efter det ramlade det in ytterligare cirka 5-10 stycken.

Sist men inte minst har vi det bidrag som NH’s crew själva uppskattade kanske mer än alla andra. Tack till Usama Bin Laden (ditt riktiga namn fick vi aldrig) för ditt underbara bidrag i tävlingen:

Som vår käre Usama själv uttryckte det ”OMG ROFLOL VA JAG E STOLT!!!!!”. Usama befann sig på DH men om han också är en NH:are vet vi inte.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid