Prisutdelning

Med det mesta redan avklarat (både i tävlingen och i vår artikel) återstår i princip bara prisutdelningsceremonin där top-fem vann en resa till världsfinalen, några bilder ifrån denna nedan.


Slamms (5:e plats) och Perica_barii (4:e plats)


matose, (t.v.), Stephane Rizzetto (Kingston, mitten) och Erdemolkun (t.h.)


Massman kliver upp lite spänt på scen…


…svimmar av en kort stund…


…presenteras med en pokal för segern…


…och inser slutligen att han vunnit.


En traditionell gruppbild på de flesta tävlanden

Europafinalen i GOOC 2010 gick inte riktigt som önskat med svenska ögon sett, då elmor (delvis på min inrådan) bytte ut sin ursprungliga CPU som åtminstone klarade 5.8GHz i enkeltrådade applikationer mot en horribel dito som inte ville sig mer än 5.4GHz i någonting, vilket jag kanske borde be om ursäkt för, även om det är kul att inte alltid se samma ansikten i toppen konstant. Vad som däremot var väldigt roligt att se var Erdemolkun, Matose, Perica_barii och Slamms vara med och slåss om topplaceringar även i live-tävlingar, något åtminstone inte jag personligen sett tidigare. Massman är inte direkt ny i dessa kretsar, men sanningen är att han är en mycket värdig segrare, då han helt enkelt lyckades bäst med kombinationen tur, förberedelser och tweaks, vilket visar sig ganska tydligt i resultatlistan. Övriga highlights från eventet inkluderar jämnheten mellan 2:a och 5:e plats, rent poängmässigt, men själv vill jag faktiskt mest ge Gigabyte Spanien cred för deras val av DJ, en man vid namn Toni Pocovi som roade mig med att spela fantastisk musik hela dagen.

I övrigt var eventet väldigt välarrangerat och det mesta var väldigt logiskt upplagt. Självklart lyckades jag tappa bort mitt pass på hemvägen på Arlanda, men det kunde varit värre. Jag kunde trots allt ha tappat bort det i Beijing.

Sist men inte minst vill jag tacka Gigabyte för möjligheten att åka (okej, det var inte meningen att jag skulle åka alls, och jag hade faktiskt kunnat tänka mig roligare saker än att bli ivägsläpad till Mallorca från min då nyblivna flickvän), men det hela sköttes med väldigt kort varsel och som om det inte vore nog blev jag även fast i Barcelona i några timmar på grund av spansk flygledarstrejk. Fast nej, nu skulle jag inte vara sådan, ett tack till Gigabyte för arrangemanget i sin helhet och gratulationer till Massman till segern i europafinalen!

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Anton Karmehed
Admin

Jag skrattar varje gång jag ser de ”talande” bilderna av inte minst elmor och massman 🙂