Exteriör och Byggkvalité

Corsair_Obsidian_250D_01

På vänster sida ser vi ett galler där ett eventuellt grafikkort kommer att få sin lufttillförsel. Detta är även försett med ett löstagbart dammfilter som sitter fast med hjälp av magneter. Vi får även en översikt att frontpanelen med sitt borstade aluminium. Överst på var sida om 5,25-tums enheten ser vi också frontpanelsansultningarna.

Corsair_Obsidian_250D_02

På högersidan av chassit ser vi samma typ av galler, här kan man montera en radiator eller helt enkelt dubbla 120 millimeters fläktar. Som vi ser följer en sådan fläkt med från början. Även här hittar vi ett dammfilter som sitter fast med hjälp av magneter.

Corsair_Obsidian_250D_03

Tittar vi närmare på frontpanelsanslutningarna ser vi de två USB 3.0-kontakterna längst upp till höger samt start och reset-knapp på vänster sida om 5,25-tums enheten.

Corsair_Obsidian_250D_05

På baksidan ser vi lite intressanta designbeslut. Längst ner till vänster hittar vi hårddiskburen, som man kommer åt från utsidan med hjälp av tumskruvar. Direkt till höger har vi plats för ett fullstort ATX-nätaggregat som även det installeras från utsidan. Ovanför dessa två ser vi vart moderkortplåten kommer befinna sig samt plats för två fläktar i storleken 80 millimeter.

Innehåll

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid