Nästa vecka är det äntligen dags – då lanseras Witcher 3: Wild Hunt. Inför lanseringen har spelet blivit tillgängligt att ladda ner från flera olika piratsajter. Företaget bakom spelet har bekräftat att en första uppdatering kommer att vara tillgänglig även för pirater. Samtidigt ber en anställd på företaget om fildelarnas stöd.

Witcher 3: Wild Hunt väntas bli ett av årets största spel, både när det gäller betyg och försäljning. I dag säljs spelet inför sin 19 maj-lansering men det finns dock också tillgängligt på flera piratsajter. För att spela spelet behöver användare en lanseringsuppdatering som kan hämtas från spelets hemsida. Uppdateringen fixar ett par buggar och aktiverar spelet. CD Projekt, utvecklaren av spelet, har bekräftat att denna uppdatering kommer göras tillgänglig för alla spelare som har Witcher 3 på sin dator, vilket inkluderar de användare som laddat ner spelet från piratsajter.

Vissa kommande uppdateringar av spelet kommer inte kunna laddas ner av illegala kopior men en av CD Projekt:s anställda försöker ändå övertala pirater att betala för spelet. Så här skriver hen på en känd fildelningssajt:

CD_Projekt

Den som vill köpa Witcher 3 har flera onlinebutiker att välja mellan men spelet säljs också på skiva i många svenska butiker. PC-versionen på skiva kostar i nuläget runt 400 kronor.

Källa: Wccftech

Läs mer:

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
zkrufLoppanHmetalmumin Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
metalmumin
Gäst
metalmumin

CD Projekt RED rättar alla fel. Ska bli spännande att se vad community responsen kommer bli.

Medlem
Clarence Hogland

[quote name=”metalmumin”]CD Projekt RED rättar alla fel. Ska bli spännande att se vad community responsen kommer bli.[/quote]

Ja jag hoppar verkligen att dom som har råd betalar för spelet. Gillar GoG starkt. Tyvärr så är det ont om tid för att spela men i denna dag då allting blir en ”service” så är jag väldigt glad över att dom inte har gått åt det hållet med GoG. Hoppas det håller sig för dom.

LoppanH
Medlem
LoppanH

Kanske skulle köpa det istället för det jättecoola Project Cars sög pung med 360 gamepad tycker jag.

zkruf
Gäst
zkruf

[quote name=”LoppanH”]Kanske skulle köpa det istället för det jättecoola Project Cars sög pung med 360 gamepad tycker jag.[/quote]

Ja nej de spelet ska man nog verkligen ha typ 3st skärmar å en ”Playseat” med lite påkostade ratt å pedaler till för att få ut mest av de spelet …
så ja du gör nog rätt i att köpa Witcher 3 å krossa allt i din väg! 🙂