Corsair går trådlöst med tangentbordet K63 och datormusen Dark Core RGB

Trådlösa tangentbord och möss blir alltmer enklare att leva med

0

I samband med årets CES-mässa lanserar Corsair flera trådlösa produkter i form av tangentbordet K63 och den trådlösa datormusen Dark Core RGB.

När vi stannar till inne hos Corsair under CES 2018 tar vi oss en titt på företagets nya produkter i form av det trådlösa tangentbordet med mekaniska brytare som går under namnet K63 samt den nya trådlösa musen Dark Core RGB.

Corsair K63

K63 kommer i en så kallad ”Tenkeyless”-design som betyder att modellen saknar numpad. Tangentbordet kan ställas in till att ha upp till 1 000 i polling rate och kommer med bakgrundsbelysning.

För att koppla samman tangentbordet med en dator i det trådlösa utförandet kan antingen Bluetooth eller 2,4 gigahertzbandet användas.
Använder man tangentbordet med polling rate satt till 1 000 samt har bakgrundsbelysningen igång samtidigt så ska batteritiden ligga på cirka 20 timmar.
Är man dock villig att sänka tangentbordets polling rate samt slå av bakgrundsbelysningen ska batteritiden stiga upp till över 70 timmar på en full laddning enligt Corsair.

Corsair Dark Core RGB

Samtidigt lanserar Corsair även datormusen Dark Core RGB. Det som särskiljer RGB-modellen från den vanliga Dark Core är att den kommer med stöd för Qi-laddning. Denna kan då användas ihop med Corsair nya musmatta MM1000 som har en zon för Qi-laddning i ena hörnet för att kringgå behovet att koppla in musen med sladd när den behöver laddas.
MM1000 kommer även med en del adaptrar, dessa kan användas för att till exempel ge en smartphone stöd för Qi-laddning även om den inte har det från början.

Specifikationsmässigt kommer Dark Core RGB med en optisk sensor från Pixart, PMW3367 för att vara exakt, en DPI på upp till 16 000 och Omron-brytare.

Både K63 och Dark Core RGB finns tillgängliga i butik nu. Priserna har satts till ungefär 1 300 kronor för K63 och omkring 1000 kronor för Dark Core RGB. Även musmattan MM1000 är tillgänglig för omkring 900 kronor.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid