Ubisoft har nu avtäckt Ghost Recon Breakpoint, den nästa installationen i den populära spelserien som mötte mycket god kritik med den föregående speltiteln Wildlands.

Redan innan årets E3-mässa passar Ubisoft på att avtäcka nästa installation i spelserien Ghost Recon. Det nya spelet går under namnet Breakpoint och ersätter Wildlands kartellfyllda sydamerikanska spelvärld mot en tropisk ö i stilla havet.

Breakpoint kommer att utspela sig på den fiktiva ön Aurora där en grupp ex-militärer som kallar sig ”The Wolves” har bosatt sig och tagit över ön för att göra den till sitt eget högfäste.

Enligt den 14 minuter långa video Ubisoft publicerade under gårdagen ser Ghost Recon Breakpoint ut att gå tillbaka till spelseriens rötter. Wildlands fick motta mycket positiv kritik men var även mer actionorienterat än tidigare titlar i serien. I videon nedanför kan vi se en antydan till att mer taktiskt tänkande behövs. Spelare kan bryta ben som behöver tas hand om för att karaktärerna ska kunna återfå sin fulla kapacitet. Något som lägger till en nivå av överlevnadsstrategi i mixen.

Likt Wildlands kommer Breakpoint även att erbjuda spel tillsammans med upp till tre kamrater.

Medans vi fortfarande kan komma att se en hel del ny information angående Breakpoint under årets E3-mässa har Ubisoft redan avslöjat spelets lanseringsdatum. Den 4 oktober kommer titeln att bli tillgänglig för PC, Playstation 4 och Xbox One. Däremot kommer titeln inte att finnas tillgänglig via plattformen Steam, utan det är endast Epic Games Store eller Ubisofts egen plattform uPlay som gäller.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid