Small preview image

Kylaretillverkaren Tuniq verkar bestämt sig för att följa upp sina välkända Tower 120-processorkylare med en ny högprestandamodell. Kylaren har fått det passande namnet Tuniq Tower 120 Extreme och stödjer alla de senaste processorplattformarna på marknaden. Kylaren är precis som sin föregångare, och de flesta högprestandamodeller på marknaden, av tornmodell och mäter 131 x 112,3 x 150,7mm. Vikten på kylaren är ännu oklart men originalet var en tungviktare på knappt 800g och gissningsvis vill inte den nya Extreme-modellen vara sämre.



Kylaren använder 5 heatpipes, på 8mm resp. 6mm, för att leda värmen från kopparbasen till den bastanta aluminiumkylaren som med otaliga flänsar och en 120mm fläkt ska hålla temperaturerna på rätt nivåer. Kylaren ska vara riktigt tyst med en ljudnivå runt 16dB.



Pris och tillgänglighet har man ännu inte avslöjat men föregångaren Tower 120 var en populär kylare även i Sverige så vi förväntar oss att Sunbeam som ligger bakom tillverkaren Tuniq även får ut sin nya modell i svenska butiker ganska snart.


Källa: Expreview

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments