Spelserien Trine får senare i år sin fjärde installation i form av Trine 4: The Nightmare Prince som nu fått sin första trailer tillsammans med ett fåtal detaljer kring speltiteln och dess handling.

Modus Games och Frozenbyte har nu visat upp den första trailern samt gett de första detaljerna till kommande spelet Trine 4: The Nightmare Prince. Spelet kommer att gå tillbaka till seriens rötter med en 2.5D-design och inte köra vidare på samma spår med en spelvärld med en delvis 3D-design som seriens tredje installation hade.

I spelets kampanj får de tre karaktärerna Amadeus, Pontius och Zoya ännu en gång ge sig ut på äventyr. Denna gång för att leta rätt på en ung prins vid namn Selius. Den korta trailer som publicerats ger inte mycket mer information än så angående handlingen. Den visar dock upp några av de miljöer som spelare kommer att besöka under spelets gång.

Trine 4 kommer att kunna spelas på egen hand eller med upp till tre andra spelare online eller via co-op. Utvecklarna nämner även att spelets stridssystem byggts om och ska leverera ”rikare” upplevelser när det kommer till att ta hand om spelets fiender.

Utöver detta nämner utvecklarna det spelare som sedan tidigare är bekanta med serien kommer att förvänta sig: många pussel att lösa, vackra landskap med fokus på detaljrikedom och musik som får fantasy-hjärtat att slå extra hårt.

Det exakta lanseringsdatumet för Trine 4: The Nightmare Prince har i dagsläget inte avslöjats. Däremot siktar utvecklarna på att lansera spelet under ”hösten 2019” till PC, Playstation 4, Xbox One samt Nintendo Switch. Prislappen kommer att landa på 30 dollar. I samband med lanseringen kommer Modus även släppa Trine: Ultimate Collection med alla fyra spel i serien tillsammans med en uppsättning loot för den extra hängivna Trine-spelaren.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid