Thermaltake har nu presenterat ett nytt datorchassi som med namnet Armor A30 är utvecklat för krävande användare som gärna flyttar datorn med sig. Thermaltake Armor A30 stödjer moderkort av micro-ATX eller mini-ITX standard och erbjuder trots relativt snåla mått gott om utrymme för grafikkort och kylning.

Thermaltake går så långt att man kallarsin Armor-design för skottsäker och även om vi inte sett några konkreta bevis på detta ska chassit inte vara rädd för att ta lite stötar och smällar. Med utrymme för marknadens längsta grafikkort och kraftfullaste processorer vill det till att kylningen håller måttet. Här har Armor A30 en bestyckning som litar på ett kraftigt undertryck med hjälp av en ensam 90mm insugsfläkt i fronten samt en 230mm utblåsfläkt i taket och två stycken mindre 60mm utblåsfläktar i bakkant av chassit. De två stora fläktarna kommer även med blå LED-ljus och ljudnivån på fläktarna ligger på mellan 15 dBA till 18 dBA.

a30

Armor A30 rymmer fyra expensionskort och mäter 266 x 291 x 456 mm. Vikten på stålchassit är 6,7kg där vi även hittar ett mindre plexiglasfönster på sidan. Värt att tänka på är att chassit rymmer vanliga ATX-nätaggregat men att processorkylaren inte får vara mer än 90mm hög.

Thermaltake slår sig även för bröstet och förklarar att man i frontpanelens I/O-panel lagt in utgångar för både eSATA och USB 3.0. Samtidigt som man likt BitFenix utvecklat en låsmekanism för inkopplade möss och tangentbord.

Thermaltake Armor A30 ska finns i butiker inom en dryg vecka men till vilket pris är oklart.

a302

a303

a304

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
rmdTempelAnton Karmehedvoleyro Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Voleyro
Medlem
Voleyro

skottsäker ? Ska folk lana i Afghanistan eller?

Tempel
Medlem
Tempel

Skottsäker när den redan ser ut att hamnat i en hagelsvärm?

Nåja, kul med lite annan form än de gänse iaf men ful som stryk.

rmd
Medlem

jag vågar inte gå hela vägen till ”bra idé” men det är väl en helt ok idé att köra fläkten i taket så man slipper spruta ur sig dator-svetten (och kanske sin egen) på grannen på andrasidan skärmen 🙂

lysande fläktar och annat dravel känns verkligen som om det är för trailertrash-kids i texas 😮