Summering

Summering

Logitech Pro Gaming Mouse må ha ett av marknadens kanske fånigaste produktnamn, men den kompenserar med prestanda och funktionalitet. Företaget bevisar att de arbetat med proffsen och inte för dem och därmed lyckats skapa en gamingmus som kan leva upp till uttrycket “less is more”.  

Bestyckad med en Pixart PMW3366-sensor vilket kan ses som marknadens bästa sensor just nu och taktila knappar som vars varje klick lika konsekvent. Nedbantad till 83 gram så är Pro Gaming Mouse ett dödligt vapen i spel så som Counter-Strike, då det är svårt att hitta nya möss under 90 gram i den här prisklassen.logitech_pro_gaming_mouse_4

Formfaktorn hos Pro Gaming Mouse lämpar sig väl för användare med mindre handstorlek och vi ser denna råtta som en självklar uppgradering från gamla Logitech G100s eller G302/G303.

NordicHardware_award_Rekommenderar_BlueDet enda negativa vi kan finna hos Pro Gaming Mouse är det höga priset samt klickmotståndet i scrollhjulet som är i trögaste laget och kräver mer kraft än förväntat för att aktivera.

Det överskuggar dock inte musens helhetsintryck då byggkvalitén är på topp och känslan av att det är bara att plugga in och köra är ett faktum, något som förtjänar en utmärkelse i Sveriges största test av datormöss. Så om du känner att det är dags att uppgradera din G100s eller om formen på G303 inte känns helt hundra så är det verkligen läge att uppgradera till en Pro Gaming Mouse.


Rekommenderar – För små händer / Under 900 kronor

Logitech Pro Gaming Mouse
8.7 Expertomdöme
0 Läsaromdöme (0 röster)
TypFPS
Vikt83 g
Fördelar
+ Sensorn
+ Knapparna
+ Byggkvalitén
Nackdelar
- Priset
- Scrollklicket
Bra att veta
Pro Gaming Mouse är en liten lättviktare där "less is more".
Sensor9
Knappar9
Funktioner8
Pris
Lämna/Läs läsaromdöme
Vad läsare tycker... Logga in för att lämna omdöme
Sortera:

Bli först att lämna ett omdöme.

User Avatar
Verifierad
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Visa mer
{{ pageNumber+1 }}
 

Marknadsanalys och uppdateringar i Svenska Musguiden

Svenska musguiden har nu passerat 50 testade möss och en hel drös med musmattor. Våra tester är alltid genomförda med slutkonsumentet i fokus, det vill säga ni läsare. Vår huvudsakliga uppgifter är att leverera objektiva tester till er som hjälp inför nästa musköp.

I samband med dagens test av Logitech Pro Gaming Mouse som kniper en Rekommenderar-utmärkelse så knuffar den ut sin lillebror G303 ur musguiden. Logitech G303 mister tyvärr sina utmärkelse baserat på pris och hur lik den är Pro Gaming Mouse som i förhållande till sitt yngre syskon är ett bättre val sett till helhetskvalitén.

Fler tester finns i Svenska Musguiden

Du kan hitta mer spännande tester av marknadens hetaste möss i Svenska Musguiden där vi jämför form, prestanda och pris mellan dagens alla intressanta modeller.

Innehåll

Annons

10
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
7 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Johan PetterssonThompaxkarlssonpåtaket Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
karlssonpåtaket
Gäst
karlssonpåtaket

Logitech har släppt ut 3 bra möss, men tror inte någon vettig människa kommer köpa någon utav dem när det finns billigare alternativ. Om logitech är ute efter ”gamers” och ”esport” så bör de tänka på pris är lika viktig som prestanda.

thompax
Medlem

Förhandsbokade logitech g pro och tycker faktiskt musen är fruktansvärd för 850kr! Stor stel braidad kabel, dom sämsta musfötterna som har gjorts på marknaden och alldeles för lätta clicks.. största besvikelsen på musmarknaden helt klar! Samma sak med g403.. tjock braidad kabel, dåliga musfötter och VINKLAD sensor!! Logitech har tyvärr blivit ett skit märke!

Medlem

Jag har alltid gillat Logitech men är lite osäker på vad jag ska välja nu när min G500s börjar bete sig underligt (den reggar inte vänsterklick ibland vilket naturligtvis är fatalt i ett FPS).
Viktigt är att den nya musen ska ha ett scrollhjul som man kan vicka vänster/höger då jag mappar istort sett allt i BF via musen. Har du någon rekomendation. Antar att jag har mellanstora händer då G500s satt bra.