Vi har tidigare skrivit om Nvidias beryktade surfplatta Shield Tablet, som förväntas bli en spelinriktad felande länk mellan den bärbara Shield-konsolen och företagets mellanklassplatta Tegra Note. Nu dyker bilder upp på internet med vad som sägs vara en officiell pressrendering av den nya surfplattan.

Än så länge är det främst rykten och spekulationer vi har att gå på när det kommer till Nvidias nya surfplatta. Att en ny enhet är på väg har styrkts bland annat genom ansökningar till FCC, men exakt hur skalet kommer se ut eller vad som kommer husera däri är betydligt mer osäkert. Den säkraste gissningen kring hårdvaran är att det är processorn Tegra K1 som kommer användas – övriga specifikationer är höjda i dunkel.

shield_tablet

Nu har dock Evleaks delat med sig av vad som påstås vara en förrenderad bild av Nvidias nya platta. Enheten, som förväntas få namnet Shield Tablet, syns i bild med en design i metall eller metallicbehandlad plast. Vid båda av enhetens kortsidor syns utstansade högtalargaller och på ena sidan syns en framåtriktad kamera.

Det är såklart fullt möjligt att bilden i fråga är en tidig rendering som numera är inaktuell, eller att den rent av inte kommer från Nvidia över huvud taget. I nuläget är det dock den närmaste uppskattningen vi har om Shield Tablets design, och vi kommer hålla ögonen öppna framöver efter mer information för att få bilden antingen bekräftad eller avfärdad.

Källa: Evleaks via Electronista


Relaterade artiklar

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid