Small preview image

Det var många år sedan Sony hade sina glansdagar med sin Walkman-serie av mediaspelare och utöver giganten Apple har Sony många tuffa konkurrenter på MP3-spelarmarknaden. När det ny läckt lite ny information om Sonys kommande Walkman modell som väntas lanseras under CES 2009 visar det ganska tydligt vad som är fokus i Sonys nya satsning. Deras ”drag and drop” Walkman satsar allt på ett kort, eller rättare sagt allt på en skärm. Den nya mediaspelaren ska vara utrustad med en touchskärm av OLED modell på 3-tum som med WQVGA upplösning och ett kontrastförhållande på 10 000:1 som är hjärtat i enheten.



Utöver sin på pappret imponerande display har Sony tryckt in WiFi funktionalitet som bland annat för med sig YouTube-stöd där man under musikuppspelning kan trycka på artistnamnet för att direkt bli skickad till YouTube för att titta på musikvideos från artisten.


Spelaren stödjer de flesta ljudformat samt video codecs i form av AVC (h.264), MPEG-4 och WMV för att utnyttja den fina skärmen på bästa sätt.


Andra intressanta specifikationer är FM-radio, digital S-Master förstärkardel och integrerad webbläsare. I övrigt är det dåligt med detaljer kring spelaren och även om man publicerat en övergripande designmodell på SonyInsider känns det som att vi kan få se en del ändringar på den slutgiltiga spelaren.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments