Svenska mästerskapet i datorprestanda och överklockning 2010 kommer att få ett något förskjutet startdatum då migreringen av tävlingen till vårt nya system stött på problem. Men samtidigt som arbetet pågår fortsätter de tunga sponsorerna att hoppa på årets mästerskap, senast är lagringstillverkaren Corsair.

SMPC2010 var planerat att starta den 10 december men för att få allting att fungera så smidigt som möjligt med resultatuppladdning och topplistor har vi beslutat att skjuta på lanseringen tills nästa vecka. Ett exakt datum är inte satt ännu men räkna med mer information inom kort.

Positivt är dock att vi nu även kan presentera lagringstillverkaren Corsair som en ny tung sponsor i SMPC2010. Företaget spelar ut hela sitt register under SMPC2010 och levererar två riktigt tunga produktpaket till två lyckliga SM-vinnare.

Corsair har laddat upp med sitt prisbelönta Obsidian 800D fulltowerchassi som sväljer det mesta i datorväg och är sällsynt lättarbetat. Företaget har bestyckat chassit med ett Corsair AX850 nätaggregat som med 850 watt klarar av att driva det mesta i komponentväg. Som en ursprunglig lagringstillverkare spetsar Corsair sina produktpaket med purfärska SSD-enheter och minnespaket. Varje vinnare kommer även få en 90GB Corsair Force F90 SSD samt ett 8GB Corsair Vengeance DDR3-minnespaket.

Corsair Obsidian 800D + Force F90 + 8GB Vengeance DDR3 + AX850
corsair.sm

Mer information om Corsair och deras produkter finns att läsa på företagets hemsida.

Fram tills att tävlingen startar kommer vi att fortsätta presentera årets SM-sponsorer och delar av det häftiga prisbord som kommer att avslöjas i sin helhet när startskottet går. Mer information om SMPC2010 finns att hitta i vår tidigare artikel.

Diskussioner kring tävlingarna går att hitta i vår officiella forumsdel.

Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Anton KarmehedNewtonmurakCalathea Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Marcus Heinemo
Medlem

Ojoj, 10 dec var tight nog för min del, kommer få problem att hinna med…. på den positiva sidan måste jag återigen ge beröm för priserna. Det är kul att så många har chansen att vinna något!

Murak
Medlem
Murak

Ta tid på er, jag tror det blir roligast för alla om allt funkar från start.

Riktigt trevliga paket! AX-aggen har jag hört gott om.

Newton
Medlem
Newton

Att utveckla komponenter till Joomla tar tid.