Samsung meddelar idag att Sverige blir första land i världen som får ta del av den nya Android 2.2 FroYo-uppdateringen för tillverkarens smartphone Galaxy S. Samsung har idag gjort den nya uppdateringen tillgänglig på sin hemsida och bland de 250 förbättringarna hittar man bland annat stöd för Flash 10.1.

Samsung påpekar att man numera kan titta på tv-operatörernas Play-tjänster på Internet samt njuta av snabbare programstarter och möjligheten att installera applikationer på microSD-kort istället för telefonens inbyggda minne.

– En efterlängtad förfining är en bättre ActiveSync för e-post, exempelvis kan man flytta sina mejl mellan olika mappar direkt i mobilen. Numera stöder dessutom Galaxy S de flesta säkerhetspolicys för e-post, något som många företag har efterfrågat, säger Andreas Norberg.

Noterbart är att den uppdatering som finns tillgänglig på Samsungs hemsida endast är ämnad för telefoner som inte är operatörlåsta. Tillverkaren poängterar att operatörlåsta uppgraderingar kommer att dyka upp löpande under november månad, samt att alla Samsung Galaxy S mobiler som säljs i butik numera kommer med den nya Android 2.2 uppgraderingen.

Ladda ner din Android 2.2 uppdatering för Samsung Galaxy S

galaxys

5
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
BirksAndreas GGambit_2KAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Gambit_2K
Medlem
Gambit_2K

Kan vara värt att notera att JiT uppdateringen inte hänger med när man uppdaterar. Samsung har inte lyckats få till Prestandan med sin Hummingbird CPU.

Gambit_2K
Medlem
Gambit_2K

Kanske inte fakta men Swedroid.se har kommit fram till det i sina tester.

Andreas G
Medlem

Gah, men fortfarande TouchWiz … Ska bli väldigt intressant vad 3.0 kommer göra för Android. Just nu känner jag att jag vill inte köpa en ny telefon för alla håller på som de gör. HTC är ju de enda som fått till det hyfsat med Sense, men övriga borde nog skämmas, speciellt Samsung.

Birks
Medlem
Birks

Testade först med Windows 7 Ultimate x64 och sedan med Windows 7 Ultimate i386 men inte förens jag provade en Windows XP maskin fungerade det att uppdatera med KIES.
Efter uppdateringen har jag problem med handsfree i bilen, de tappar blå tands sammankopplingen över natten och det går inte längre att skicka kontakter till handsfree enheten via blå tand.
Annars känns det som luren fungerar lite bättre än innan, den hittade gps snabbare även om den fortfarande inte är speciellt precis i att positionera.