Ännu finns det tid att handla julklappar till en gamer som står dig nära, och få datortillbehör lämpar sig bättre än en ny spelmus. Nordichardwares egen musexpert och FPS-fantast Johan sammanfattar sina tre tips på möss du kan ge bort i julklapp i vinter.

https://www.nordichardware.se/images/labswedish/artiklar/Kringutrustning/Svenska_Mus-guiden/fullimages/qpad_8k_optical_2.JPG

Qpad 8K Optical

Är du på jakt efter en av marknadens absolut bästa gamingmöss? Då vill jag tipsa om Qpad 8K Optical som det bästa alternativet för alla användare som föredrar handflategrepp. 8K Optical håller just nu den åtrovärda utmärkelsen Bäst i test i Svenska musguiden eftersom den håller mycket hög byggkvalitet samt har en ärlig sensor som ger en äkta ett-till-ett-känsla mellan rörelse och interaktion. En perfekt julklapp till den som söker en grym gamingmus.

Lägstapris på Prisjakt.nu: Product price

https://www.nordichardware.se/images/labswedish/artiklar/Kringutrustning/Svenska_Mus-guiden/fullimages/mionix_avior_7000_1.JPG

Mionix Avior 7000

Är du en vänsterhänt användare eller har du kanske svårt för möss designade för högerhänta? Då kan Mionix Avior 7000 vara den perfekta julklappen under granen i år. Avior 7000 är en av de bästa ambidextriösa gamingmöss vi testat i Svenska musguiden och den håller således en Rekommenderar-utmärkelse. Musen passar lika bra för höger- som vänsterhänta användare och håller en hög byggkvalitet och har taktila knappar med försäkrande klickljud. Avior 7000 är ett säkert kort att lägga under det barriga trädet i jul.

Lägstapris på Prisjakt.nu: Product price

https://www.nordichardware.se/images/labswedish/artiklar/Kringutrustning/Svenska_Mus-guiden/fullimages/roccat_nyth_6.JPG

Roccat Nyth

Älskar du eller din käraste MMO-spel? Det finns bara en MMO-mus som regerar på marknaden just nu enligt mig. Med en bra VCSEL-sensor och taktila knappar är Roccat Nyth en mycket innovativ samt modulär gamingmus av hög kvalitet. Med Roccat Nyth kan du själv designa layouten av tumknapparna eller varför inte 3D-printa egna och sätta dit? Även musens högra sida kan bytas ut så att den lämpar sig för samtliga musgrepp. Musen må vara dyr men här får man vad man betalar för och är budgeten inte ett problem så är Roccat Nyth ett givet val som julklapp till MMO-älskaren.

Lägstapris på Prisjakt.nu: Product price

Missa inte våra andra julklappstips

https://www.nordichardware.se/images/labswedish/mus_guiden.pngFullständiga tester i Svenska Musguiden

Glöm inte ta en titt i Svenska Musguiden, vårt stora mustest som löpande uppdateras med djupgående tester av de bästa datormössen på marknaden. Där hittar du utförliga beskrivningar dels av de tre modellerna vi har listat i den här artikeln och dels av flera konkurrerande modeller i olika storlekar och med olika designspråk.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid