Uppgraderingshösten börjar närma sig och i Köp och Sälj-forumet kan du både göra kap och sälja av dina utbytta prylar – helt kostnadsfritt.

I NordicHardwares Köp och Sälj-forum kan du inte bara göra fina kap på begagnade dator- och teknikprylar du kan även lägga in dina egna annonser helt kostnadsfritt. Allt du behöver är ett medlemskap på NordicHardware och läsa igenom reglerna för publicering av annonser i forumet.

Vi kommer under hösten kontinuerligt lyfta ut nya annonser i Köp och Sälj-forumet på förstasidan för att göra det lättare för alla uppgraderingssugna användare att hitta nya kap. Här nedan är några av de annonser som är aktiva i forumet i skrivande stund. (OBS! Statusen på annonserna kan ändras snabbt.)

Axplock av annonser från Köp och Sälj-forumet vecka 39

-> Ta mig direkt till Köp och Sälj i forumet.

Nya prylar i NordicHardwares köpguider

För dig som fortfarande är sugen på nya prylar ska ni inte missa NordicHardwares nya uppdaterade köpguider med kontinuerligt uppdaterade köptips och rekommendationer. Du hittar dessa i högerfältet med nya guider för bland annat Grafikkort, Processorer, Möss Tangentbord och Nätaggregat.

Tips! Tänk på att vara på din vakt när du handlar i andra hand på nätet, var inte för snabb med erbjudanden som verkar vara för bra för att vara sanna. När du betalar kan det vara bra att antingen mötas öga mot öga och se prylarna först, eller att använda tjänster som Swish där du åtminstone ser personens namn när du ska betala.
Datorprodukter på Prisjakt.se

Rubrik

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid