Samsungs surfplatta Galaxy Tab har nu dykt upp hos teleoperatören Tre och säljs både med och utan mobilabonnemang. De tidigare utlovade riktpriserna på 9 000 kronor har nu sjunkit rejält ner till 6 995 kronor med kontantkort. Knappast billigt men betydligt mer humant för en surfplatta med telefonfunktion.

Samsung Galaxy Tab har en 7-tum stor skärm som med kapacitiv pekteknik används för att navigera runt i enhetens Android 2.2 operativsystem. Surfplattan har all den funktionalitet vi hittar i en smartphone fast med större skärm och högre upplösning.

Tre säljer 16GB modellen av Samsung Galaxy Tab för 6 995 kronor inklusive moms och kan kompletteras med andra abonnemang från leverantören.

surfplatta

Ett fåtal tillverkare har idag lanserat Android-baserade surfplattor på marknaden men innan årsskiftet får vi se ett flertal nya enheter, för att marknaden sedan under 2011 väntas fullkomligen explodera med Android 3.0 och kraftfullare hårdvaruplattformar.

Subscribe
Notifiera vid
7 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
voleyro
voleyro
13 Årtal sedan

Trevligt, vad är kontaktkort förresten? Något nytt som ska konkurrera ut kontantkort? :-*

Mean Machine
Mean Machine
13 Årtal sedan

[quote name=”voleyro”]Trevligt, vad är kontaktkort förresten? Något nytt som ska konkurrera ut kontantkort? :-*[/quote]
Antons kontantlinser har ramlat ut. 😉
Tog och ordnade det, men påminner dig (och alla som läser) att kommentarer om stavfel helst mailas till artikelförfattaren.

Birks
Birks
13 Årtal sedan

De kan ju inte gärna lägga sig över iPAD i pris om de vill ha någon marknads andel.

murak
murak
13 Årtal sedan

Jag väntar fortfarande på en klok dockningstation till min N900 (men jag vet egentligen att det nog inte blir så). Att docka sin telefon i en något större skärm för nån tusenlapp borde vara intressant för de flesta med en smartphone, no?

ctrl
ctrl
13 Årtal sedan

7″ gps najs, sedan att man kan surfa med. Skall bli intressant att se konkurrenterna som kommer.
Detta är något som jag ser som an användbar sak när man rör på sig runtomkring. Jag behöver inte en fullfjädrad laptop/netbook för enklare surf eller så.