Samsung satsar stort på den tyska teknikmässan IFA som går av stapeln den 1 september. Mobiltillverkaren har gått så långt att man släppt en egen Android App för eventet, en app som var tänkt att fungera som ett elektroniskt paket. Men nu har det visat sig att tre produktmodeller redan lämnat spår efter sig i appen, Samsung Galaxy Tab 7.7, Galaxy Note och Wave 3.

Samsungs tanke var att uppdatera sin applikation efter kl 11.00 den 1 september när man gjort sina första officiella tillkännagivande på mässan. Även om detaljer, bilder och liknande fortfarande inte finns tillgängligt i applikationer hade tillverkaren försökt gömma undan tre produktikoner i programfilerna. Något som nu snappats upp av flitiga användare och publicerats på Thisismynext.com.

Samsung Galaxy Tab 7.7 ser ut att bli den regelrätta efterträdaren till Samsung Galaxy Tab och om namnet stämmer överrens med Samsungs nya surfplattor bör vi alltså se en 7,7 tum stor skärmpanel. En enligt undertecknad riktigt intressant skärmstorlek för övrigt. Det har länge ryktats att panelen i Samsungs nya 7 tums surfplatta skulle vara av Super AMOLED HD modell och vi kan bara hoppas att detta stämmer, vilket i så fall skulle betyda att vi för första gången får se en surfplatta med AMOLED-teknik. Andra uppgifter har talat om Samsungs egna Exynos 4210 systemprocessor samt Android Honeycomb, men inget av detta är bekräftat.

samsung-unpacked-berlin

Samsung Wave 3 blir tillverkarens tredje generations Bada-smartphone där man med sitt eget operativsystem troligtvis satsar på att uppgradera hela plattformen, både mjukvaru och hårdvarumässigt. Någon mer information om denna telefon har vi inte i dagsläget.

Samsung Galaxy Note är det stora frågetecknet där vi egentligen inte har någon som helst information att tillgå. Av namnet att döma och det faktum att Samsung nyligen rullade ut en handfull nya Galaxy-smartphones bör detta kunna handla om någon form av surfplatta. Kanske med tillhörande pekpenna eller liknande, men återigen är det endast spekulationer i dagsläget.

Den 1 september får vi veta mer om Samsungs nya produkter och lita på att vi håller er informerade.

Relaterade artiklar:

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments