Samsung har sålt över 10 miljoner exemplar av sin kraftfulla Android-smartphone Galaxy S. Nu har tillverkaren avslöjat att man den 13 februari ska lansera telefonens efterträdare på MWC2011 i Barcelona. Samsung har ännu inte gett telefonen något namn, men troligtvis får bjuds vi på en kraftfullare systemkrets med två kärnor och stöd för 4G.

Samsung avslöjar själva inte mer än ett datum och att man ska visa nästa evolution i Samsungs mobila satsning. Den bild tillverkaren publicerat på sin hemsida visar en censurerad bild med texten ”Evolution is FATE”. Exakt vad Samsung menar med detta men att man satsar på det nya 4G-nätet som utvecklas under namnet LTE (Long Term Evolution) känns ganska passande.

Det känns heller inte som någon högoddsare att Samsung även kommer att uppgradera den processorkrets som används i sin nya Galaxy S-serie. Företaget har inte gett någon konkret information om detta själva men deras dubbelkärniga Cortex-A9 baserade Orion SoC ska börja masstillverkas i första halvåret 2011. Att sedan exempelvis LG redan utannonserat sin Optimus X2 smartphone med motsvarande dubbelkärniga Tegra 2-krets från NVIDIA lär betyda att Samsung inte vill halka allt för långt efter.

Allt är dock bara spekulationer i dagsläget, men den 13 februari väntas man alltså avslöja mer detaljer om sina kommande Galaxy S-telefoner.

samsung.evo

 

Subscribe
Notifiera vid
6 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
EliXyR
EliXyR
13 Årtal sedan

De kanske bör fixa prestandan på nuvarande galaxy S..

Birks
Birks
13 Årtal sedan

Såg att det kommit en 2.2.1 uppdatering nu, men har inte testat den så svårt att säga om den förbättrar något.

Poontus
Poontus
13 Årtal sedan

om dom ökat upplösningen då kanske jag överväger att köpa denna istället för en Atrix

this
this
13 Årtal sedan

Av vad jag har hört från användare på Swedroid så ska telefonen ha blivit rejält snabbare. Applikationer startar snabbare osv. Däremot verkar det som om vissa har fått problem efter uppdateringen också 😉

Andreas G
13 Årtal sedan

Kom igen killar, det är Samsung. De har aldrig släppt en fullt fungerande mjukvara och det ska nog till ett under om de gör det någon gång snart 😉