Denna vecka har Cooler Master presenterat en nyversion av den klassiska processorkylaren Hyper 212 och Synology har avtäckt sin senaste NAS med sex fack för lagringsenheter och AMD Ryzen som motor. EVGA har även avtäckt en ny BIOS-version för RTX 3080 som ökar det maximala TDP-värdet till hissnande nivåer.

Höstens långa rad produktlanseringar fortsätter tåga på och denna vecka har vi sett till exempel Cooler Master och Synology presenterat nya enheter. En nyversion av en klassisk processorkylare från Cooler Master och en ny NAS baserad kring AMD:s Zen-arkitektur och Ryzen från Synology.

 

Synology DS1621+ kommer med fyrkärnig Ryzen-processor

Syonlogy har presenterat sin senaste NAS kallad DS1621+ som enligt tillverkaren är deras kraftfullaste NAS-enhet ur Plus-serien hittills. Denna kommer utrustad med en fyrkärnig Ryzen-processor, sex fack för lagringsenheter och dubbla M.2-platser. Allt som allt lovar Synology rejäla prestandaförbättringar.

Mer information finns i Synologys pressmeddelande.

 

Cooler Master presenterar Hyper 212 Evo V2

Nästa produktlansering kommer från Cooler Master i form av Hyper 212 Evo V2. Här säger sig tillverkaren ha byggt upp hela kylaren från grunden igen och erbjuder bland annat en asymmetrisk design. Detta innebär att risken för att kylaren hamnar i vägen för höga RAM-minnen minimeras. En annan nya är även ”kontrollerad kaotisk turbulens” som ska maximera luftflödet runt de värmeledande rören.

Läs mer hos Cooler Master.

 

EVGA ger RTX 3080 FTW3 Ultra BIOS med 450W-gräns

EVGA har bekräftat att deras grafikkortsmodell Geforce RTX 3080 FTW3 Ultra kommer att få en ny BIOS-version. Denna valfria version ökar grafikkortets TDP upp till massiva 450 watt. 130 watt högre än Nvidias referensdesign. Detta i hopp om att ge användare ett större spelrum när det kommer till rejäl överklockning.

Läs mer hos NotebookCheck.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid