AMD:s vattenkylda flaggskepp är officiellt lanserat men inte tillgängligt för alla. Nvidia har smugit ut DLSS 2.2 och en ny läcka hävdar att Intels Xe DG2 kan komma att mäta sig med RTX 3070 Ti och RX 6700.

Nyheter om grafikkort, både i hårdvaruformat och mjukvara. Efter en tids rykten har AMD faktiskt lanserat en upplaga av Radeon RX 6900 XT som kommer med en sluten vattenkylare direkt från fabrik. Intels Xe DG2 sägs bli slagkraftigt på dagens marknad för gaminggrafikkort och Nvidia har sjösatt DLSS 2.2 med en ny uppdatering som inte fick mycket pompa och ståt.

 

RX 6900 XT LC är här. Dock inte för alla

En vattenkyld variant av AMD:s flaggskepp Radeon RX 6900 XT har länge cirkulerat i rykten och läckor. Under veckan lanserades denna modell officiellt. Däremot kommer den inte att landa på några butikshyllor i fristående format utan är endast tillgänglig för systemintegrerare.

Läs mer hos Hexus.

 

Xe DG1 Xe-HP

Intel Xe DG2 påstås mäta sig med RTX 3070

Välkända Twitter-läckaren TUM_APISAK har nu delat med sig av vad som sägs vara prestandasiffror för Intels kommande spelgrafikkort Xe DG2. Apisak hävdar att det blå lagets kommande grafikkort kommer att erbjuda prestanda som kan mäta sig med utmanare som AMD Radeon RX 6700 XT och Nvidia Geforce RTX 3070 Ti.

Läs mer hos Techpowerup.

 

Nvidia sjösätter DLSS 2.2

I och med att speltiteln Rainbow Six Siege implementerades med stöd för Nvidias teknik Deep Learning Super-Sampling (DLSS) upptäckte användare att man tagit sig till version 2.2. Denna verkar dock inte komma med några betydelsefulla prestandaförbättringar. Det ser mest ut att vara buggfixar och åtgärder för visuella artefakter som står på schemat. En trevlig uppdatering även om implementationen i just Rainbow Six Siege fått sig en del negativ kritik.

Läs mer hos NotebookCheck.

 

Motorola Defy är en ”drop-proof” Android-mobil

I mobilvärlden tog Motorola tid under veckan att presentera en ny smartphone i samarbete med brittisk Bullitt Group, som är mest kända för Cat-mobiler. Motorola Defy marknadsförs med stora löften om hållfasthet. Den ska kunna tappas från 1,8 meters höjd utan att ta skada och ska vara helt vattentät.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid