Tillverkaren Roccat har nu introducerat två nya tangentbord i form av Magma och Pyro. Det enda med mekaniska brytare och individuell RGB-belysning för varje tangent och det andra med membranbrytare och en topplåt med 100 procent RGB-fokus.

Roccat har nu introducerat två nya speltangentbord. De två enheterna bär namnen Magma och Pyro där ena kommer med mekaniska brytare och det enda med membran. Båda kommer med ett redigt fokus på RGB-belysning.

Pyro kommer med en topplåt i borstad aluminium och individuell RGB-belysning för varje tangent. Här ser vi linjära röda brytare från TTC med ett motstånd på 45 gram och en slaglängd på fyra millimeter. Brytarna i sig ska enligt tillverkaren klara av 50 miljoner nedslag. Här ser vi även en dedikerad volymkontroll vilket enligt Roccat är något av en användarfavorit.

Nästa tangentbord som sjösätts är Magma. En enhet med membranbrytare och en halvgenomskinlig topplåt. Under denna gömmer sig 10 lysdioder som låter användare anpassa topplåtens utseende efter eget tycke. Tangentbordet går även att koppla ihop med andra produkter ur Roccats AIMO-serie.

Pris och tillgänglighet

De två tangentborden kommer att lanseras den 30 maj. Magma kommer att bära ett eikrpeia på 649 kronor och Pyro med sina mekaniska brytare får ett riktpris på 1 099 kronor. Tangentborden finns att förhandsboka nu via Roccats hemsida och kommer som tidigare nämnt dyka upp hos deltagande försäljare den 30 maj.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments