Många av våra läsare har vid någon tidpunkt hört talas om Microsofts Media Center-koncept. Sedan lanseringen av denna digitala nöjesplattform har mycket förfinats och optimerats i form av användarvänlighet och egenskaper.
Att ge sig på en kort förklaring av Microsoft Media Center är nästan en omöjlig uppgift men det är en plattform som har för avsikt att sammanföra alla digitala nöjen till en och samma maskin, nämligen PCn.
Det finns fortfarande inte en Svensk version av Media Center på marknaden men detta har inte hindrat Network Technical från att använda sig av den engelska versionen även i vårt avlånga land.
I vår senaste recension tittar vi närmare på Networks skapelse som döpts till Network Media Station Boxter.
Det blir genomgående analyser och tester av systemets olika funktioner men också en del spekulationer om framtiden för Media Center som ska komma i en helsvensk version först under 2005.


”Många drar öronen åt sig så fort man nämner ordet Microsoft, men säga vad man vill så sitter trots detta väldigt många med Windows XP på datorerna i hemmet. Det finns resurser bakom företaget och man har verkligen lagt ner tid och energi på denna produkt och framförallt så har man lyssnat på kunderna och dess önskemål. Allt detta tillsammans har mynnat ut i Media Center 2004, en för oss mycket positiv upplevelse rent spontant” 

Läs hela recensionen här.

  • Kommentera i forumet
    Annons
  • Leave a Reply

    Please Login to comment
      Subscribe  
    Notifiera vid