För ett tag sedan testade vi tre headsets från den välkända hörlurstillverkaren Sennheiser. Nu är det återigen dags för en närmare titt på ett par hörlurar och även denna gång har vi välkända aktörer med i testet. Creative är inte så kända inom just hörlurstillverkning men de är en mycket stor aktör på ljudmarknaden och speciellt för datorer. Vi har fått titta närmare på två av Creatives hörlurar i HQ-serien som riktar sig primärt mot just datoranvändare.
Vi har även fått tre hörlurar från KOSS som är en mycket välkänd hörlurstillverkare. Lurarna i testet skiljer sig åt rätt kraftigt i pris och frågan är hur mycket pengar man ska behöva lägga på ett par hörlurar beroende på vad man vill använda dem till.
Genom att testa dem fem lurarna med tre olika ljudkällor ämnar vi ta reda på vilka som passar bäst till vad.


”Men i skrivande stund har ljudkorten blivit såpass fulländade att många byter ut sin gamla stereo och kör med datorn istället. det finns till och med de som ersätter sina inte alltför gamla DVD-spelare med en dator som uppspelare.
Hur har då hörlurarna kommit med i den nya boomen av användningsområden för datorn som mediacenter?”Läs vår hörlursjämförelse.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid