Blizzard har nu satt ett lanseringsdatum för World of Warcraft-expansionen Shadowlands och AMD ryktas överväga att ge partnertillverkare tillgång till RX 6900 XT.

Det tog sin lilla tid men nu har Blizzard spikat lanseringsdatumet för nästa expansion till onlinespelet World of Warcraft. I samma veva hävdas AMD ha inlett dialoger med sina partnertillverkare om grafikkortsmodellen Radeon RX 6900 XT.

 

World of Warcraft

Shadowlands får lanseringsdatum

Efter en hel del om och men har nästa expansion till onlinespelet World of Warcraft nu fått ett faktiskt lanseringsdatum. Expansionen kommer att lanseras den 23 november medans speleventen som leder upp till lanseringen drar igång den 10 november.

Läs mer hos Kitguru.

 

Partnertillverkade RX 6900 XT

AMD:s nyligen avtäckta flaggskepp i grafikkortsserien Radeon RX 6000 vid namn RX 6900 XT förväntas bli exklusivt för AMD själva. Detta innebär att varianter med partnertillverkade kylarlösningar och kretskort inte kommer att bli en grej. Dock menar nya rykten på att AMD nu öppnat upp för just detta och inlett dialog om partnertillverkade RX 6900 XT med företag som Asus, MSI och andra.

Läs mer hos NotebookCheck.

 

Telenor aktiverar 5G-nät i Stockholm

I mobilvärlden har Sverige nu blivit helt 5G-aktiverat. Inte i hela landet men åtminstone med alla fyra nätägande operatörer. Telenor aktiverade sitt 5G-nät i mitten av veckan och har nu täckning i Stockholm. Nätet delas med Tele2 och är därför identiskt med konkurrentens nät i Stockholm. 5G kan användas av Telenor-användare med vissa data-generösa abonnemang.

Läs mer på vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid