PUBG 1.0 har nu fått ett fast lanseringsdatum och den nya ökenbanan Miramar finns nu att prova på spelets testserver.

Tidigare under veckan skrev vi om vad spelare kan förvänta sig av den kommande banan Miramar i PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Dock fanns det vid det tillfället inget spikat datum för när banan skulle dyka upp för spelare eller när spelet skulle gå ur Early Access och PUBG 1.0 lanseras.

Under 2017 års upplaga av Game Awards så passade utvecklaren Bluehole på att visa en kort trailer som visar upp den nya banan och en del av det nya innehållet. I trailern röjer Bluehole även det datum som banan hamnar på spelets testserver och vilket datum som version 1.0 lanseras.

Miramar ska nu finnas tillgänglig på spelets testserver. För spelare som väntat på att försöka vinna kycklingmiddagar på Xbox så kommer spelet att komma till Xbox Game Preview den 12 december.

Det som så många har väntat på, datumet då PUBG 1.0 släpps och spelet går ut ur Early Access och officiellt lanseras är den 20 december. Alldeles lagom i tid för den som tröttnat på Kalle Anka på julafton och hellre sitter och skriker framför datorn.

Eurogamer startade dagen med fyra timmar lång livestream där man utforskade Miramar och testade några av de nya vapen och fordon som nu finns tillgängliga på testervern. Livestreamen kan ses i sin helhet här nedanför:

För den som är intresserad så finns information om vad som läggs till och vad som piffas upp i den nya uppdateringen att hitta här!

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid