Vi har idag en stor mängd kylare på marknaden i alla dess olika former. Men vad händer om man tar en av de bästa kylarna på marknaden och inspireras av ASUS Sabertooth-moderkort? Det här svarar Prolimatech på med deras Megahalems och Genesis kylare som ska komma i nya modeller med samma färgschema som ASUS Sabertooth.

ASUS Sabertooth-serien moderkort har snabbt blivit väldigt populära bland användare på grund av högkvalitétskomponenter och de funktioner som följer med samtidigt som de kostar mindre än deras Republic of Gamer-serie.

ASUS Sabertooth har ett färgschema som står ut i mängden med en svart och mörkgrön färg och nu har Prolimatech tänkte släppa två av deras kylare med exakt samma färgschema. Tanken med de nya kylaren är att para ihop dem med just ASUS Sabertooth-serie moderkort för att få matchande färger i ditt system.

prolimatech_megahalems

Prolimatech Megahalems Camouflage

prolimatech_genesis_b

Prolimatech Genesis Camouflage

De två nya kylarna ska ingår i deras Camouflage-serie och kylaren ska kort och gott heta Megahalems Camouflage och Genesis Camouflage. Det är ännu oklart när kylarna kommer att hitta ut i butik eller vilket pris vi har att vänta oss. Nu saknas bara grafikkort i Sabertooth-serien innan man verkligen kan köpa ett komplett kamouflerat system?

Källa: Expreview

Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RogerpontareJacob HugossonTempelAnton Karmehedbaronatom Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
baronatom
Medlem
baronatom

Vad bra, jag har alltid velat kunna ha med datorn i skogen utan att bli upptäckt.

Anton Karmehed
Admin

haha jag tycker mest att det är ganska häpnandsväckande att Sabertooth-moderkorten måste sälja jäkligt bra för att en sån här grej ska vara värt merkostnaderna. Varför inte göra en i Crosshair-tema eller liknande? Men visst, det finns ju lite unik design att spinna på med TUF-serien. 🙂

Tempel
Medlem
Tempel

Just Sabertooth är ju rätt prisvärda till vad man får och en rätt nedtonat färgschema gör ju sitt till utan att för den skullen vara plain vanilla.

Rogerpontare
Medlem
Rogerpontare

Sabertooth är nog den snyggaste moderkorts serien som finns! En matchande kylare är ingen dum idé, jag tycker att det ser riktigt fint ut. Behövs dock RAM och ett grafikkort i samma färgschema också…