Den välkända MP3-spelartillverkaren iRiver har nu enligt Gizmo lanserat en vattentät MP3-spelare, eller rättare sagt ett vattentätt hölje till deras iFP-700-serie.
Nu är alltså musiken helt säkrad på stranden, glassa dig i solstolen med Oakley Thump och släng av dig brillorna i förmån för iRivers H2O Audio SV i700 när du hoppar i plurret.


iRiver har utvecklat det vattentäta höljet tillsammans med H2O Audio och slutprodukten är alltså ett tillbehör för iRivers iFP-700-serie som ska bredda användandet av iRivers MP3-spelare.


”Designed for extreme wear and tear, the new H2O Audio SV i700 includes H2O Audio’s durable waterproof housing featuring easy-to-use controls and comfortable waterproof headset.”Utöver det vattentäta höljet har man alltså utvecklat vattentåliga hörlurar som med patenterad teknik ska ge bra musikåtergivning såväl på land som i vatten.


Hur väl detta koncept fungerar och hur stort användningsområde som finns återstår att se men för den som vill testa ligger riktpriset för H2O Audio SV i700 inkl. vattentäta hörlurar på USD $100 (~750kr). Tillbehöret ska bli tillgängligt under oktober månad i USA och någon Europeisk lansering är inte fastställd ännu. Kanske dock inget vi lider av i Sverige med tanke på årstiden. 

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid