För den som ser fram emot tredje delen i Biowares rymdepos Mass Effect har Razer inte helt oväntat utannonserat en linje produkter som bär spelets färgschema och logotyper. Där vi hittar allt från tangentbord och musmattor till Xbox 360 handkontroller.

Produktlinjen är i själva verket existerande produkter som släpps i ny begränsad upplaga i samarbete med Bioware. De produkter som valts för ändamålet är tangentbordet BlackWidow Ultimate, med bakgrundsbelysta tangenter och Cherrys blå brytare under huven, musen Imperator och musmattan Vespula. För att inte konsolspelare ska känna sig utanför så har Razer även inkluderat Xbox 360-kontrollen Onza Tournament Edition och headsetet Chimaera. Det finns dock ännu inget som tyder på några tillbehör till Playstation 3, så de som planerar att ta sig igenom spelet på Sonys konsol får helt enkelt klara sig utan Razers hjälp.

razerUtöver dessa generella tillbehör har Razer även satt tänderna i att producera ett iPhone-skal som märkts med den ikoniska N7-logotypen, samt en axelväska i samma stuk.

Produktlinjen lanseras i samband med releasen av Mass Effect 3 den 9:e mars i Europa, men kan redan nu förhandsbokas i Razers webshop.

razerBLW

Källa: Razer via Kotaku


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments