Asus kommer att lansera sin första smarta klocka den 3:e september på en presskonferens inför teknikmässan IFA i Berlin. Redan nu avslöjar Asus VD Jerry Shen att ”Zenwatch” ska finnas i butiker under oktober månad och att prislappen landar på knappt 2 000 kronor.

Asus har vuxit från att vara världens största moderkortstillverkare till ett företag med mycket bredare produktområde och ambitioner. Asus har idag ett stort fokus på mobila produkter och efter flera smartphone- och tabletlanseringar är det nu snart dags för den första smarta klockan.

Asus Zenwatch har redan förhandsvisats av företaget själva och klockan som ska presenteras under morgondagen på företagets IFA-presskonferens väntas baseras på Googles operativsystem Android wear. Det lilla som övrigt är känt om Asus smarta armbandsur är designen som ser ut att bli något kurvad men fortfarande inte den runda design som blivit populär med Moto 360 och LG G Watch R.

Fullständiga detaljer kring Asus Zenwatch väntas presenteras under Asus presskonferens som går av stapeln den 3:e september kl 12.30.

Källa: Android Central


Relaterade artiklar

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid