Flera av de största tillverkarna av Android-telefoner har redan visat upp egna smarta armbandsur med Android Wear, och nu har Asus börjat skymta sitt eget bidrag. I en kryptisk bild får vi se drag av företagets nya klocka, som förväntas bli offentliggjord under IFA i september.

I väntan på en officiell lansering har Asus börjat retas med bilder på vad som ser ut att vara företagets nya Android Wear-baserade klocka, som fortfarande inte fått ett publikt namn. I ett twitterinlägg har företaget bifogat en bild som visar de övergripande designdragen hos klockan, tillsammans med datumet 3 september i samband med IFA-mässan i Berlin.

asussmartbanner

Vi vet fortfarande ingenting om klockans specifikationer eller för den delen många andra detaljer. Däremot kan vi utröna en rundad design, och enligt tidigare uttalanden från Asus representanter kan vi vänta oss mycket av funktionaliteten som konkurrenterna LG och Samsung erbjuder. Det innebär att vi troligen får se inbyggd stegräknare, röststyrning och Google Now-integrering och utbytbara digitala urtavlor.

Exakt vad Asus har att erbjuda gentemot sina konkurrenter kommer vi få veta med säkerhet först när företagets presskonferens går av stapeln den 3 september i Berlin, och Nordichardware kommer givetvis vara på plats på mässgolvet.

Källa: Asus via Twitter


Relaterade artiklar

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments