Idag är det mycket fokus på mekaniska tangentbord men Thermaltakes gamingavdelning Ttesports lanserar nu ett membrantangentbord vid namn Challenger Go. En lågprofilare med belysta tangenter, och mycket funktioner till en pressad prislapp.

Som namnet tyder på så är det ett tangentbord riktat till dig som vill ha ett smidigt tangentbord både hemma och när det är dags för LAN- party. Challenger Go har en blå bakgrundsbelysning som går att justera i 5 olika lägen, samt en inställning för en pulserande ljuseffekt. Den blåa belysningen skiner även på de båda kortsidorna av tangentbordet för bättre kringljus och gamingkänsla.

Ttesports har även bestyckat Challenger Go med en 2-ports usb-hubb, löstagbar flätad usb-kabel samt multimedia- och makroknappar.

Värt att notera är även att tangentbordet ger dig tillgång till ovanligt många makron för ett gamingtangentbord i denna prisklass, hela 40 stycken. Det genom 10 dedikerade makroknappar som kan användas i 4 profiler. För de som inte är på jakt efter nödvändigtvis ett mekaniskt tangentbord kan detta i kombination med den ställbara bakgrundsbelysningen och gedigen funktionalitet till det låga priset riktpriset göra Ttesports Challenger Go till ett alternativ värt att kika närmare på.

Tt-eSPORTS-CHALLENGER-GO-_1

Specifikationer  
Anslutning USB
Brytare Membran
Anti-Ghosting tangenter Vid specifika kombinationer
Antal spelprofiler 4
Antal makroknappar 10 X 4
Uppdateringsfrekvens (Polling rate) 1000 Hz
Bakgrundsbelyst Ja, blå i 4 steg
Handlovsstöd Ja, inte löstagbart
Grafiskt UI Ja
Ljuduttag Nej
Smart kabelhantering Ja
Guldpläterad USB- kabel Ja
Löstagbar USB- kabel Ja
Multimedia- knappar 7
USB-HUB, antal portar 2
Tangenternas livslängd 10 Miljoner nedtryck
Kabellängd 2M (Flätad kabel)
Mått (HXBXD) 497 * 202 * 24 MM
Andra funktioner Blå sidobelysning
Färg Svart

Tt-eSPORTS-CHALLENGER-GO-_3

Tt-eSPORTS-CHALLENGER-GO-_5

Challenger Go blir Ttesports första lågprofilstangentbord på den Nordiska marknaden med ett riktpris på 59,99 dollar vilket borde motsvara runt 500 kronor med svensk moms och andra påslag. Ttesports Challenger Go bör nå butikshyllorna nu under augusti månad.


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid