Kriget och pajkastningen mellan PC- och konsolspelare har pågått i årtioenden. Dagens speldatorer och spelkonsoler är mer jämlika än någonsin men klyftan mellan spelare på båda plattformar är fortfarande tydlig. Ett sår som riskerar att bli infekterat på nytt när en ny studie indikerar att PC-spelare är bättre på sex än konsolspelare.

Studien som utförst i storbritannien av kupongsajten MyVoucherCodes omfattar 2 747 partners och spelare i landet som svarat på frågor om hur spelande påverkar deras relationer. I enkäten fastställdes vilken plattform som spelande partners använde och en av frågorna var hur man värderade sin spelande partners prestation i sovrummet.

Av alla tillfrågade var det endast 11 procent som gav toppbetyget ”utmärkt” medan de flesta, 27 procent, menade att deras partner var ”bra” i sängen. 26 procent menade att deras partner var ”genomsnittlig” medan hela 20 procent var besvikna och menade att deras partners prestation var ”under genomsnittet”.

Läs även:Fallout 4 slår säljrekord och får känd porrsajt att rapportera sjunkande trafik

Separerade efter respektive spelplattform – PC eller konsol – visade det sig att PC-spelandes partners hade generellt bättre förtroende när det kom till sovrumstjänst. 54 procent av PC-spelare ansågs vara ”bra” eller bättre och 22 procent ansågs vara ”utmärkta” i sängen. Av Xbox-spelare var 47 procent ansedda som ”bra” eller bättre medan Playstation-spelare verkade ha en del att förklara, endast 3 procent ansågs vara ”utmärkta” och 8 procent rankades som ”väldigt bra”.

Studien som kanske ska tas med några nävar salt och ett par klacksparkar fastställde även att 21 procent av de tillfrågade ville se mer sex än spel på schemat, medan 11 procent faktiskt vill det motsatta – mindre sex, mer spel.

Källa: PCGamesN

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LoppanHSebbepa1983pege63 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
pege63
Gäst
pege63

Gäsp……………..

pa1983
Medlem
pa1983

var längesedan jag läste så mycket strunt.

Sebbe
Medlem
Sebbe

Vafan, är det någon som har skvallrat? 8) 😳

LoppanH
Medlem
LoppanH

Det är väl en fråga om workout träning, jag menar hur många har suttit vid konsolen och tokrunkat jämfört med pc:n 😛