Small preview imageOptimus Mini Three är svårt att sätta i ett såkallat produktfack, enheten som är lite av en förhandstitt på det efterlängtade OLED-tangentbordet Optimus har nu i alla fall levererats efter flera månaders förseningar. På Tweakers.net har man publicerat en av de första recensionerna på Optimus Mini Three som kan ses som ett minitangentbord med endast tre knappar. Knapparna är dock inte lik några andra, de är stora och tillverkade av OLED-displayer. Med andra ord kan man själv välja vilken information de ska visa och vilka program/tjänster de ska kunna starta.

I ärlighetens namn kan det kanske vara svårt att hitta något klockrent användningsområde för Optimus Mini Three men det går verkligen inte att beklaga sig över Art Lebedevs design, vilken vi alltså kan få komma att se i det fullskaliga Optimus-tangentbordet om konceptet inte går i stöpet.


Op Tweakers.net har man i all fall kikat närmare på enheten och man går grundligt igenom både dess hårdvara och mjukvara, där faktiskt den senare nästan imponerar mest. Optimus Mini Three går verkligen att styra efter eget tycke men med ett pris på 160 dollar (~1200 SEK) är det väl det minsta man kan begära. Hela testet av Optimus Mini Three kan du läsa på Tweakers.net.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments