I november släpps uppdaterade versioner av Grand Theft Auto V till Xbox One och Playstation 4, med en PC-lansering cirka två månader senare. Utöver vassare grafik kommer den nya versionen med en rad andra nyheter, däribland ett nyligen avslöjat förstapersonsläge.

Vi har tidigare skrivit om Rockstars nylansering av Grand Theft Auto V till nya plattformar, då främst kring utannonseringen och den fördröjda lanseringen till PC-plattformen. Spelet kommer i sin uppfräschade version komma med en rad intressanta nyheter, däribland vassare grafik, tätare trafik och nya vapen.

Nu har Rockstar till synes av misstag råkat dela med sig av ännu en nyhet, nämligen ett förstapersonsläge. Det framgick i en community-artikel på Rockstars hemsida som snabbt avpublicerades, men som han fångas på bild av snabba användare. Sidan kunde även nås cachad ett tag efter avpubliceringen, men tycks nu ha försvunnit även därifrån.

Förstapersonsläget ska fungera både till fots och i fordon, där man exempelvis kommer kunna se ratt och instrumentbrädor. Det framgår inga detaljer om hur förstapersonsläget kommer fungera till fots, men det vore rimligt att anta att såväl strider som andra spelelement kommer fungera.

Anledningen till att Rockstar avpublicerade artikeln är fortfarande oklar, men stämmer uppgifterna bör vi få en publik bekräftelse från utvecklaren inom kort, alternativt i samband med att spelet lanseras till de nya konsolerna den 18 november. De som vill ta sig igenom spelet till PC får dock vänta något längre, till den 27 januari nästa år.

Källa: GTA Forums


Relaterade artiklar

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Decryphe Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Hans
Medlem
Hans

Då kanske Oculus Rift får stöd i GTA V för PC. Det vore ju härligt…