Nästa vecka sägs det komma grafikkortsnyheter från Nvidia i form av en ny produktserie med suffixet ”Super” som tar existerande grafikkortsmodeller och ger dessa en prestandaskjuts och nu har RTX 2070 Super fastnat på bild för första gången.

På tisdag sägs det att Nvidia kommer att avtäcka en ny grafikkortsserie vid namn ”Super”. De grafikkortsmodeller som kommer att ingå i serien tros vara existerande Turing-baserade enheter som fått en prestandaskjuts och ett nytt suffix. Huruvida denna prestandaskjuts kommer från fabriksöverklockning eller faktiska ändringar i hårdvaran är dock ingenting som i skrivande stund har bekräftats.

Nu har hemsidan Videocardz publicerat ett foto på vad som ska vara den kommande Super-versionen av grafikkortsmodellen RTX 2070. Detta blir således det första fotobeviset på seriens existens om den visar sig vara trovärdig.

Utseendemässigt går detta påstådda Super-kort i samma estetiska anda som resterande Turing-baserade referensmodeller från Nvidia med två axialfläktar och silvriga detaljer kring fläktarnas ytterkanter. Däremot har den del av kylarens kåpa där modellnamnet står skrivet till synes ändrats från att vara svartfärgat som hos de tidigare Turing-modellerna till en silvrig färg även där. Detta tillsammans med en ”Super”-logotyp efter grafikkortets namn.

Vad som egentligen kommer att skilja dessa Super-kort från sina äldre syskon återstår att se. Visar sig ryktena stämma kommer Nvidia att ge mer information angående dessa grafikkortsmodeller den 2 juli.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid