Small preview image

NVIDIA lanserade som bekant det beryktade GeForce 7800 GTX 512MB grafikkortet under gårdagen och tyvärr hade vi inte möjlighet att ge er en fullskalig recension på kortet då det dök upp i vårt testlabb samma dag. För dem som suktat efter mer information än vad vi kunde ge i vår förhandstitt har vi sopat rent Internet på information om dessa nya monsterkort. GeForce 7800 GTX 512MB är en riktig törn i sidan på ATI vilket vi redan kunde se en vink av i vår förhandstitt. NVIDIA har inte lagt några fingrar emellan och även om kortet kostar mer än värdefulla kroppsdelar än några fingrar känns det som att man fått fram budskapet till ATI. NVIDIA ska helt enkelt vara herre på täppan, kosta vad det kosta vill.




Vi kommer rapportera mycket mer om NVIDIAs nya grafikkrets den närmsta tiden men tills dess kan ni kika närmare på någon av de otaliga recensioner som dykt upp på GeForce 7800 GTX 512MB.


:: Anandtech :: [H]ard|OCP :: Hot Hardware :: bit-tech :: The Tech Report ::  Beyond3D :: AMD Zone :: Bjorn3D :: Techwarelabs :: Guru3D :: PC Perspective :: Hexus ::

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments