Nu lanseras en ny unik svensk sajt om mobil teknik som riktar sig till alla. Med Svenska Smartphoneguidens expert Joel Oscarsson i spetsen, är Surfa.se den första sajten i sitt slag om att fokusera enbart på mobil och bärbar teknik. 

Surfa.se har sina rötter i NordicHardwares 15 år av hårda tester i rollen som Sveriges största testare av datorprodukter. Likheterna slutar dock där och Surfa är en självstående redaktion med en egen inriktning, agenda och vänder sig till alla, nybörjare såväl som erfarna. Surfa.se är en webbplats som blir ett fristående komplement till NordicHardwares redaktionella bevakning av mobil teknik. Svenska smartphoneguiden fortsätter att bygga på djupa och tekniska tester men levereras i ett än mer lättsmält format på Surfa.se. För att de otaliga testtimmar som läggs ner i varje produkt ska kunna nyttjas av en bredare publik, samtidigt som verksamheten för Surfa inte är begränsad till smarta telefoner.

– Mobil teknik handlar inte bara om smartphones. Framtiden är full av spännande mobil teknik som kan förändra hur vi människor ser på teknik. När kretsar och smarta enheter kan byggas in i kläder, smycken och mycket annat kan tekniken komma närmar oss människor och hjälpas oss på ett djupare sätt i vår vardag. Surfa berättar om den teknik vi har i dag och om den mobila teknik som kan påverka dig och ditt liv i framtiden, säger Joel Oscarsson, Chefredaktör för Surfa.se.

Surfa prylar

Teknik som alla förstår och kan använda

Joel

– Surfa är Sveriges första hemsida som berättar om mobil teknik på ett sätt som är enkelt att förstå för alla. På Surfa finns nyheter, tips och en stor köpguide där konsumenter snabbt och enkelt kan hitta den telefon som passar dem bäst. Surfa är helt enkelt en plats för de som vill lära sig mer om sin mobiltelefon eller som kanske funderar på att köpa sin första, säger Joel.

Surfa.se drivs med en tydlig vision och inriktning och satsningen på mobil teknik sker efter fem tydliga värdeord:

  • Komplett – Surfa ger en total överblick över marknaden tack vare Svenska Smartphoneguiden och ger tips och bra artiklar för alla typer av läsare.
  • Pålitlig – Surfas redaktion har stor erfarenhet i branschen och allt som finns på Surfa är alltid grundat i korrekt och verifierad information. Rekommendationer i Svenska Smartphoneguiden presenteras på ett enkelt sätt men bakom dem ligger långa och djupa tester av alla produkter.
  • Tydlig – Det är lätt att förstå och hitta det som skrivs på Surfa, även för de som inte har så mycket erfarenhet av teknik.
  • Inkluderande – Alla är välkomna till Surfa och med köprekommendationer för olika läsare erbjuds alltid bra vägledning för dig som konsument.
  • Modern – Surfa använder de senaste tekniska verktygen för att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för alla läsare.

NordicHardware fortsätter att bevaka mobil teknik

NordicHardware har under många år levererat djupa tester och analyser av mobil teknik som smartphones och smarta klockor. Svenska smartphoneguiden och Svenska wearablesguiden är både de största och enda kontinuerligt uppdaterade köpguiderna för smartphones och smarta klockor. NordicHardwares produktguider har från dag ett varit ett verktyg för att ge konsumenter inte bara köpråd utan även utbildning inom de respektive produktområden man finner intressanta och lika så med produkter inom den mobila marknaden.

– Det är fantastiskt kul att äntligen få se Surfa.se lanseras för allmänheten. Tack vare Joels arbete och engagemang har Surfa blommat ut till en sajt som vi verkligen är stolta över. Fokus ligger som alltid på läsaren men att kunna leverera djupa tekniska tester och smart konsumentvägledning till alla är en högt satt målsättning. Med Joel bakom rodret känns det som att vi har de bästa förutsättningarna för att lyckas samtidigt som vi på NordicHardware fortsätter att leverera nyheter och tester för inbitna entusiaster. Där vi inom kort tar rygg på Surfa och flyttar över verksamheten en ny fräsch och funktionsrik plattform, säger NordicHardwares chefredaktör Anton Karmehed.

NordicHardware fortsätter att bevaka mobil teknik även framöver med fokus på just tekniska framsteg, ny teknik och hur detta påverkar oss som konsumenter. Att renodla verksamheten på NordicHardware är något många läsare uttryck önskemål om och vi hoppas att våra läsare uppskattar detta initiativet att lägga mer av smartphoneverksamheten på en egen webbplats och går mer back to basic med NordicHardware och datorer.

– Surfa känns som en naturlig utveckling av alla våra år inom NordicHardwares verksamhet där vår vardag blir allt mer mobil och allt mer teknisk. Produkter som tidigare var avsedda för en mindre entusiastmålgrupp används idag av i princip alla människor. (Se Surfas artikel om att 2020 kommer fler människor ha mobiltelefon än el!) Nu finns en webbplats för alla som tycker ny teknik är intressant och för de som vill lära sig något om ny mobil teknik. Det är en mycket spännande framtid vi ser framför oss inom detta området och vi hoppas med Surfa kunna erbjuda våra gamla såväl som nya mindre avancerade läsare, en spännande framtid, säger NordicHardwares grundare och initiativtagare till Surfa.se, Henrik Berntsson

På Surfa.se hittar du redan idag Svenska smartphoneguiden samt många artiklar kring smartphones och mobil teknik. Förutom tydliga köprekommendationer för olika målgrupper och konsumenter har du som besökare även möjlighet att sätta ditt eget betyg på de produkter du själv testat och har erfarenhet av.

Artiklar på Surfa.se

För dig som vill läsa mer om Surfa.se och sajtens satsning på mobil teknik för Alla kan ni göra det i följande artikel.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Anton KarmehedWingmanMarquzz Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Marquzz
Medlem
Marquzz

Lycka till 🙂

Finns nog en hål att fylla med en mobilsida för icke-nördar.

Fantoon
Medlem
Fantoon

Fräsch sida, bra jobbat! 🙂

Anton Karmehed
Admin

[quote name=”Marquzz”]Lycka till 🙂

Finns nog en hål att fylla med en mobilsida för icke-nördar.[/quote]
[quote name=”Wingman”]Fräsch sida, bra jobbat! :)[/quote]
Tack! Det känns jäkligt spännande och snart är väntan över även för oss alla på NH med vår nya plattform. 😉