Överklockarlaget NHOC fick en start som överträffade de flesta av våra förväntningar. Bara timmar efter överklockningslaget blev officiellt hade vi mer än fördubblat vår ursprungliga poängskörd i Hwbot-ligan och har skapat stort intresse bland läsare och överklockare.

NHOC var i grunden tänkt som en långsiktlig satsning för att främja överklockning i Sverige och helt enkelt ha jäkligt roligt under tiden. Något som visade sig falla många i smaken då laget lockat till sig flera svenska överklockarprofiler under dagarna som gått medan Hwbot-poängen fortsatt att trilla in.

Det redan meriterade Hwbot-laget har nu fått förstärkningar av flera flitiga överklockare som gjort sig namn både på just Hwbot men även i SMPC med fina resultat och placeringar. Några av de nytillskott vi nu hittar i laget är Evil_AnAnAs, Snowman89, Calathea, Doman, hirsch och Origo som alla bidragit till vår ökade poängskörd.

nhocteam

Vid skrivande stund har vi skrapat ihop sammanlagt 3 825 poäng i NHOC:s Hwbot-lag och förhoppningsvis kan vi fortsätta klättringen uppåt i ligan. Redan nu är det flera av våra medlemmar som har nya alster på gång så höll ögonen öppna för nya resultat och nya poäng.

Det är också nya artiklar på gång där gbglassen till helgen berättade lite mer om LN2-pottar och ge en snabb crash course i grafikkortsisolering. Både se, och läsvärt!

Har ni inte redan hoppat på tåget finns det ingen anledning att vänta längre, gå med i NordicHardware OC Team, på Hwbot och ta er in i forumet och berätta om era planer och överklockningsresultat.

NHOC
”The true performance is out there”

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
The MuttCalathea Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Marcus Heinemo
Medlem

[urlcomment image[/img][/url]

Jovars, hyfsad start 🙂

The Mutt
Medlem
The Mutt

Det är väl inte så mycket att skryta med när de flesta poäng kommer med nya medlemmar. Det är nu det ska ökas om det ska räknas. 😉