altMSI X-Slim X360 är en av de första ultratunna datorer som tar hjälp av Intels nyligen lanserade 32-nanometers CULV-processorer. MSI som med sin X-Slim serie faktiskt var de som på allvar fick igång marknaden för ultratunna datorer förra året har valt att förlita sig på en Intel Core i5-520UM CPU som med en klockfrekvens på 1,20 GHz även kan arbeta med en Turbo-frekvens på 2,0 GHz. Med dubbla processorkärnor och HyperThreading finns det stöd för fyra trådar och en 3MB cache håller kärnorna sysselsatta.

 

X-Slim X360 byggs kring en LED-bakbelyst bildskärm på 13,3-tum som med glossig yta har en upplösning av 1366×768 pixlar. För den grafiska prestandan står Intel GMA HD som är den GPU vi hittar inbakad i själva processorn. Datorn kan utrustas med upp till 4GB DDR3-RAM och stödjer bland annat 802.11n WiFi, Bluetooth och kommer med en 1,3 megapixel webbkamera.

alt

Hur många timmars användning det 8-cell stora batteriet räcker till avslöjar man inte. Men riktpriset för datorn ligger på 7 599 kronor inklusive moms. Då ingår en 500GB SATA-hårddisk samt Windows Home Premium.

alt

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments