Surfplattan har utsetts till årets julklapp 2010 och hysterin kring Apple iPad och dess följeslagare har varit stor under året. Men om vi ska tro Motorola som i början på nästa år kliver in på tabletmarknaden har dagens surfplattor ingenting att säga till om. Både Apple iPad och Samsung Galaxy Tab sågas i en ny reklam för tillverkarens kommande Android 3.0 surfplatta.

Motorola som fått gratisreklam av Google när företagets chef för mobila operativsystemet Android, Andy Rubin, visade upp en prototyp av Motorolas kommande surfplatta tidigare i vinter. Under demonstrationen som fokuserade på Android 3.0, även känt som Honeycomb, såg vi en stilren och slimmad enhet som utrustats med en kraftfulla Tegra 2-processor från NVIDIA. Rykten har sedan dess talat om en 10-tums skärm med 1280×720 pixlars upplösning och även om Motorola själva inte släppt mer information lovar man att dela med sig av hemligheterna under CES 2011 i början på nästa år.

honey

Motorola har knåpat ihop en ganska humoristisk reklamfilm där man går igenom ”tabletmarknadens” historia och kallar Apple iPad för en stor iPhone, samtidigt som Samsung Galaxy Tab pikas för att den använder ett Android-operativsystem utvecklat för telefoner. Reklamfilmen avslutas med en bild på Motorolas nya röda logga och ett bi som är en ganska tydlig hint om vilket operativsystem som finns i tillverkarens nya surfplatta.

Värt att nämna är att både Apple iPad och Samsung Galaxy Tab finns i NordicHardwares testlabb för närvarande där vi hoppas kunna bjuda på en genomgång av marknadens hetaste surfplattor innan årsskiftet. 

Subscribe
Notifiera vid
2 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
WIRN
13 Årtal sedan

haha, snygg

MULLVADEN
MULLVADEN
13 Årtal sedan

Jävlig rolig film. =)
Skön dizz på både Galaxy Tab o iPad.
Men hoppas dom har nåt vettigt kommande då. Annars e det lite pinsamt att göra en sån film.