Mobiltelefontillverkarna tar dagligen till nya knep för att ta marknadsdelar och att skapa mobiltelefoner med modeinspirerad design är i våra ögon ett av de bättre knepen.
Motorola har en ny GSM-telefon på väg ut på marknaden och Motorola Razr V3 som telefonen heter är en ren uppvisning i nytänkade och inspirerande design.
Razr V3 är t.ex. nästan uteslutande tillverkad i anodiserad aluminium vilket är en stark kontrast mot dagens platstelefoner. Utöver metallens sobra intryck har man även använt sig av en helt nyutvecklad knappsats. Knappsats är dock ett starkt ord då det här inte används några knappar i vanlig bemärkelse. Hela knappsatsen består nämligen av en ”touch panel” och används alltså mer eller mindre som en pekskärm.
Designen på Razr V3 var tänkt att bidra till en av marknadens mest slimmade telefoner och här har man verkligen lyckats. Telefonen är inte mer än 14mm tjock, hopvikt, och ännu smalare utvikt.


Razr V3 erbjuder en mängd trevliga features som bluetooth, högtalartelefon, MP3-ringtoner, 2.2″ 262k färgerdisplay, digitalkamera m.m.


Om och när telefonen letar sig över till Europa är ännu oklart men priset kommer oavsett bli en svårsmält historia. Priserna i USA kommer ligga mellan 650-750 USD när telefonen börjar säljas i september.Motorola Razr V3 officiell hemsida.
Läs mer om Motorola Razr V3 i Mobile-Reviews recension.

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Henrik Berntsson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Henrik Berntsson
Admin

wow touchpanel! 😀