Small preview image

Mobila grafikkretsar i högprestandasegementet är en marknad NVIDIA dominerat de senaste åren. Inte för att marknaden är speciellt stor. men det är fortfarande viktigt ur ett marknadsföringsperspektiv. På den tyska hårdvarusajten ComputerBase har man publicerat bilder av ett grafikkort monterat på Intels kommande Montevina plattform, kylt av två massiva kylflänsar. Även om kortet är monterat som ett instickskort likt vanliga desktopgrafikkort och inte har några direkta likheter med andra mobila produkter ska kortet använda sig av de kommande Mobility Radeon HD 3870X2 kretsarna.



Det ser ut att bli ett stort kretskort med två RV670 kretsar, men skulle detta inte fungera kan man alltid göra som ASUS och länka samman två eller tre MXM moduler genom CrossFireX. Lösningen presterade riktigt bra och vi kan bara förmoda att detta är en lösning för DTR laptops (desktop replacement).


Vi väntar fortfarande på att exakta specifikationer ska tillkännages. Vi får helt enkelt vänta och se när och i vilken laptop Mobility Radeon HD 3870X2 först kommer att dyka upp.




Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments