Logitech fortsätter utöka sin G-serie speltillbehör med nya gamingprodukter, och näst ut är en lite enklare mus kallad G303 Daedalus Apex. Utöver RGB-belysning, som mer eller mindre blivit en industristandard, erbjuder den nya musen ambidextriöst grepp för att passa både höger- och vänsterhänta.

Nya G303 Daedalus Apex blir ett syskon till MOBA-musen G302 Daedalus Prime som presenterades tidigare i år. Designstuket är snarlikt, med skillnaden att G303 får ett ambidextriöst grepp för att passa både höger- och vänsterhänta spelare.

6607450_2

Innanför skalet sitter en optisk Delta Zero-sensor med upp till 12 000 DPI samt lysdioder som kan ställas in i 16,8 miljoner färger. På högersidan finns två programmerbara tumknappar och både både höger och vänster musknapps ska ha testats för att hålla i upp till 20 miljoner klick, vilket Logitech menar ska motsvara ungefär tio timmars användning per dag i två år.

https://www.nordichardware.se/images/labswedish/mus_guiden.pngG303 Daedalus Prime är på väg ut till svenska butiker och får ett cirkapris på 699 kronor inklusive moms.

Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid